Jucarie din PET-uri

Nu o sa va vina sa credeti ce jucarie practica si simpla putem sa facem din doua pet-uri goale.  Ideala de jucat oriunde: acasa, la gradinita, in curte, in parcuri. Este foarte ieftina si la indemana oricui. La gradinita, unde sunt multi copii, poti sa faci cate jucarii doresti.

Ai nevoie de pet-uri goale, de preferat de 2 litri si de mingi. Mingile pot fi de orice fel, dar de dimensiuni nu prea mari:

joc_din_peturi

mingi de ping-pong, mingi din burete, mingi din cauciuc etc. Daca nu gasesti nicio minge si vrei neaparat sa te joci, poti sa iti faci una dintr-un ghemotoc de staniol.

Cu aceasta jucarie se poate juca in mai multe feluri, fie singur, fie in doi. Daca este un singur copil, acesta isi poate arunca mingile in aer si poate incerca sa le prinda. Daca sunt doi copii, unul dintre ei arunca mingile inspre celalalt copil si acesta incearca sa le prinda cu cu acest bidonas din plastic. Restul depinde de imaginatie.

Ce daca jucaria este neconventionala? important este sa ne distram si pentru asta nu trebuie mereu sa dam o multime de bani pe jucarii de care copiii se plictisesc repede, care se strica repede sau pe care le ratacim. 🙂

Distractie placuta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s