Invitatie la picnic

In aceasta sambata, Casuta Copiilor va invita la picnic! Pe langa faptul ca ne este dor sa ne jucam in aer liber mai dorim si sa consolidam relatiile stabilite deja la atelierele noastre.

Majoritatea dintre noi iesim cu familia la iarba verde, insa, trebuie sa recunostem ca, de multe ori, copiii  se plictisesc din cauza ca nu au parteneri de joaca, in timp ce adultii  cauta sa se relaxeze cu o carte sau cu un joc de table. De aceea, fetele de pe CC, si-au propus sa ii invite pe toti prietenii la un joc cu mingea, la iarba verde.

Distractii sunt numeroase, atat pentru copii cat si pentru parinti. La 24 de km de Timisoara se afla cel mai frumos loc amenajat pentru agrement din Timis,  Herneacova. Exista loc pentru picnic, gratare si mititei gata preparati, loc pentru pescuit, echitatie, restaurant, dar si un peisaj deosebit, ideal pentru relaxare.

afis-mare-picnic

Invitatia este lansata catre tori parintii si copiii care au participat cel putin o data la atelierele Casuta Copiilor.

Ce avem nevoie pentru o iesire la picnic:

* paturi, haine de vant, minge, rachete badminton, coarda, hartie si creioane colorate – pentru impresii desenate, idei de jocuri in aer liber, aparat foto, joc de table, gustari, apa, buna dispozitie si multa voiosie.

Plecarea se face la ora 10:00 sau la o ora stabilita de comun acord. Pentru detaliile, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon existent pe afis.

Cu prietenie,

Amy

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s