Diferite idei de felicitari cu martisor

Mereu am iubit felicitarile cu martisor mai mult decat un martisor simplu, ambalat intr-o cutiuta, asta pentru ca, prin felicitare, poti transmite ganduri frumoase persoanei careia ii oferi micutul simbol al primaverii. Parca, o felicitare cu martisor este un cadou mai intim si se potriveste foarte bine unui membru al familiei sau unui prieten apropiat.

De aceea vreau sa va propun cateva idei de felicitari, pe care puteti sa lipiti snuruletul alb-rosu si apoi sa le oferiti atat de 1 Martie cat si de 8 Martie.

Felicitarea pictata cu snur de martisor:

Daca nu aveti materiale la indemana ca sa faceti martisoare, luati o bucata de carton si pictati pe ea cateva simboluri de primavara: fie o crenguta inflorita, fie ghiocei, fluturi, flori etc. Dupa ce s-a uscat bine, lipiti snuruletul alb-rosu.

felicitare de martisor-pictataFelicitare quilling cu snur de martisor:

Pentru o astfel de felicitare aveti nevoie doar de cateva fasiute de hartie colorata, de un carton, lipici si snur de martisor. Din fasiutele de
hartie rulati cateva cerculete, pe un creion, lipiti-le capetii cu aracet si formati din cerculetele de hartie cateva floricele. Aceste floricele le lipiti pe carton. Daca aveti resturi de hartii colorate, ramase de la perforatoarele decorative, acum este momentul sa le folositi.

felicitare martisor cu lalea quilling

Felicitare scrapbooking cu snur de martisor:

Scrapbooking-ul poate parea complicat, la prima vedere. Recunosc ca pentru mine este complicat, deoarece nu stiu sa ma folosesc de dezordinea ordonata ca sa creez ceva frumos. Asta pare pentru mine scrapbooking-ul si de aceea nu sunt adepta acestei tehnici, insa… pentru cei care stiu sa foloseasca resturile de cartoane  si hartii colorate, resturi de panglicute, snurulete, de nasturi, de floricele etc. se pot folosi de scrapbooking sa faca o felicitare de martisor inedita.

felicitare_martisor_scrapbooking

Daca vreti sa vedeti si alte idei de felicitari cu martisor, vizitati site-ul meu de creatii manuale, categoria felicitari. Adaugati doar un snurulet alb-rosu ati facut o felicitare de martisor. 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s